Myštěvec nedávno otevřel druhou 9-tku, na které se svým flajtem Jiří začínal turnaj na Tee time 10:00. Před tím téměr 3 hodinová jízda z Plzně, tak si dovedete představit, že ani nezbyl čas na nějaké rozehrávání na drajvingu a šlo se hned na věc, teda nějaké rozehřátí vlastně zajištěno bylo...
Turnaj začal netradičně již na první jamce, kde začala ochutnávka vín z rukou Davida Pešáta - organizátora turnaje.
Aby golfisté na větrném hřišti nevychladli, rozvážel realizační team výtečný groček na zahřátí. Takový servis by měl zavést Marshal z každého hřiště :-)
Po první devítce byl podáván gulášek a vínko na doplnění sil a pak se šlo se na další devítku.
Poslední jamka přes stometrovou vodu dopadla zajímavě. Míček vodu sice překonal, ale hned za ní se ztratil někde v lesíku. Celkovou 4-parovou jamku však Jiří zahrál za 9, takže na závěr nic moc.
Radost na konci turnaje však vylepšil kuchař se svým dílem - pečeným prasátkem.
Jiřímu se na turnaji dařilo, zlepšil si svůj handicap z 53 na 48 a s tímto číslem bude nadále pracovat na dalších turnajích (scorecard zde). A krom toho jsou na cestě dva kartónky výborného vína :-) ![]() |
| Hrací karta Stable 41 |
![]() |
| Golf Mystevec - Pieroth CUP |


