Vítejte na našem blogu "Just 4 Sport"

Na tomto místě Vás chceme seznamovat s činnostmi našeho klubu, sportovními výkony našich členů a dalšími aktivitami.
Vaše komentáře na našem Facebooku jsou předem vítány...

13. 9. 2010

GEO-Gril párty Prudice

Již podruhé jsme si toto léto dali dostaveníčko na prudickém statku u Šilhů, kde byla svolána urgentní grilovací párty, dříve pořádaná po několik sezon v Senožatech.

Ještě během příjezdu v pátek dostal prostor zcela nový druh našich aktivit - aktivní lovení "kešek" tzv. GEOCACHING. Nejprve nám navigace ukazovala cosi jako sever Jižní Ameriky, ale po restartu neměla keška na sudoměřickém nádraží žádnou šanci :-)
Sobotní ráno došlo na aktivní sport zvaný tenis, při kterém došlo k zajímavým zraněním. Jerry se bouchnul raketou do čela a Jiří si rozříznul 2 prsty o víčko z tenisáků :-) jinak nic dramatického.
 
Grilovací párty měla grády, pivo a slivovice tekla proudem :-) Uprostřed fotky sedí náš sbormistr Libor hrající na cimbál plný klobásek a kuřecích plátků. 
   
Druhý den se začalo krom honu na další kešky také lovem na houby. Obě aktivity měli velký úspěch :-) Celkový aktuální počet našich odlovených kešek ukazuje status bar po pravé straně. V okolí Prudic jsme se zaměřili celkem na 4, přičemž jsme objevili krásnou zříceninu hradu, starý rozpadlý mlýn a malebnou kapličku.

Další fotky na picase.

Prudice_gril party