Vítejte na našem blogu "Just 4 Sport"

Na tomto místě Vás chceme seznamovat s činnostmi našeho klubu, sportovními výkony našich členů a dalšími aktivitami.
Vaše komentáře na našem Facebooku jsou předem vítány...

19. 9. 2011

Sportovní víkend PRUDICE 2011


Víken 16-17-18 v září byl opět zasvěcen pro sportovní nadšence, kteří se sjeli na 2hý ročník akce Prudice 2011. Tentokrát dorazili i sportovci z bývalé NDR. A o jaké sporty šlo? Tradiční outdoor (tenis, skákačky, soutěže, buřtovačka) a indoor (pingpong, stolni hry, biliárek, MOVIE projekce, prostě paráda). A my jsme byli zase u toho...
Letošní Prudice se bohužel nestihlo zorganizovat v prázdninovém termínu, přesto se tu sešlo dost sportovců a spolužáků a jejich dětí.
Úvodní sportovní akce patřili tradičně rozehřátí na mega trampolíně a navazující dětské soutěže. Velké díky patří správci areálu Jardovi, který vše již tradičně připravil a také děti zasvětil do historie zemědělské techniky až po současnost. Každá sranda něco stojí a tak i traktůrek si šáhl na dno své nádrže.
Zatímco se děti pod odborně/zdravotnickým dozorem (Jiří) věnovali dalším sportovním soutěžím...
dospěláci si dali do těla na tenisovém kurtu. Vítězem miniturnajíku byl (jak jinak) domácí borec Jarda a tak si po zásluze zaslouží speciální tenisovou prémii na závěr odměňování (video níže).
Na gril párty a zahradní pohodu se podívejte na následujícím videu...
A po náročném nočním sportování na SPORT půdě a po nočním bijáku se v poslední den rozdávaly diplomy...



Závěr víkendu patřil opět zasvěcení do histroie a to návštěvou strašidelné historické budovy, kde se náš správce Jarda věnoval všem dotazům návštěvníků. A co že se v této tajné budově skrývá, to se můžete dozvědet během příští akce - přijeďte si zasportovat a podívat se sami.
A naši sportovní nadšenci se už zase těší na další ročník 2012 :-)

Další foto na picase:

Odkaz na Prudice 2010