Vítejte na našem blogu "Just 4 Sport"

Na tomto místě Vás chceme seznamovat s činnostmi našeho klubu, sportovními výkony našich členů a dalšími aktivitami.
Vaše komentáře na našem Facebooku jsou předem vítány...

8. 8. 2011

5.kolo Dýšinské žabičky - golfový turnaj (2.místo v 2.kategorii)

Účastníci 5. kola Dýšinské žabičky opět vytahovali deštníky. Naštěstí pršelo jen první devítku a druhá půlka se odehrála již bez deště. Ze 108 přihlášených vydrželo neuvěřitelných 93 hráčů a ti všichni se dali do boje o další body, které se v každém kole sčítají.




A náš "borec nakonec" Jiří opět zabodoval i v tomto 5. kole i za nepříznivého počasí a získal 2. místo v kategorii 18 až 37 HCP, kam se dostal po 4. kole z kategorie 37-54HCP. Celkově Jiří uhrál 42 bodů (3. nejlepší ze všech 93 hráčů, kteří vydrželi toto 5té kolo) a opět snížil svůj HCP na 30,5.

Nyní po 5tém kole vzniká zajímavá situace na špici celkové tabulky. Jiří se dostal na celkové druhé místo a závěrečné kolo bude velmi dramatické. Rozdíl mezi 1. a 10. místem je již 40 bodů a dá se tedy očekávat, že v této tabulce je pralticky jméno vítěze turnaje, ale nepředbíhejme :-)
A jak to Jiřímu šlo? Hru začínal z jamky č.1, kde získal 3 body, na 5.jamce z pouhého metru zažabičkoval 2 míčky za sebou do vody s nádherným vodotryskem (nutná daň za každé kolo, alespoň 2 míče do vody :-) a celkově se moc nedařilo při patování, kde většinou dohrával na 3 paty. Ostrovní jamka č.11 tentokrát přijmula míček na první ránu a celkově za 4 rány a 3 body. Prostě nečekaná paráda. I tentokrát zůstal drajvr zamčený ve skříňce. 
Přehled bodů na každé jamce je vidět na dalším obrázku.


Všem výhercům blahopřejeme a těšíme se na finálové kolo Dýšinské žabičky, které se bude konat 2.10.2011 a do celkového součtu bude z finálového kola započítán dvojnásobný počet bodů!